merj álmodni

Nyeremények

Grand Ingatlan

ÉletHíd Segítőkutya Alapítvány: Bella Tanoda – Képesség- és mozgásfejlesztő világ terápiás kutyákkal- Ez egy 45 perces állatasszisztált foglalkozás az egyik nyertes ovis csoportjának.

Segítő -és Terápiás kutyák képzésével, átadásával és vizsgáztatásával foglalkozunk. Ezenkívül munkánk szerves része az állatasszisztált foglalkozások megtartása óvodákban, iskolákban. Illetve SNI -s  gyermekek és egyéb fogyatékossággal élők körében. Kutyaiskolán belül, Terápiás kutyavezető tanfolyamokat is indítunk. A nálunk végzett gazdik, mint felvezetők  és kutyusok pedig terápiás kutyák lesznek. Természetesen a hivatalos MATESZE vizsga után. Nyári táborokat is tartunk gyerekeknek, szakképzett pedagógusokkal és a kutyusokkal.

Vesta home

100.000.- Ft értékű vásárlási utalvány

2009-ben alapított családi vállalkozásunk mára az árnyékolástechnika egyik piacvezetője. Sikerünk titka, hogy komplex szolgáltatásban gondolkodunk: szakembereink a helyszín felmérésétől kezdve, az ajánlattételen át a konkrét beszerelésig kísérik a folyamatot. A tökéletes végeredményhez saját varrodánkkal és akár lakberendezői tanácsadással is állunk rendelkezésre.
Külső és belső téren is innovatív megoldásokat kínálunk, hogy a Nap meleget adjon, ne hőséget, pontosan úgy, ahogy fenntarthatóbbá, korszerűbbé és szerethetőbbé teszi az otthont.

TINKER LABS BEMUTATÓÓRA

A Tinker Labs Pécs csapata ellátogat a nyertes óvoda csoportba, ahol tart a gyerkekeknek egy Tinker Labs bemutató órát.

A tantervünk fejlesztését irányító elvünk: “from play, to passion, to purpose” azaz játékból a szenvedélyen át a célig. Kurzusaink mindegyike egy adott téma köré épül, amelyben a gyerekek szórakoztató játékok és interaktív tevékenységek révén tudnak elmélyedni.

TINKER LABS szülinapi buli

A nyertes csemetének rendezünk egy fantasztikus szülinapi zsúrt!

A Tinker Születésnap keretében különleges módon ünnepelhetik gyermeke születésnapját. A 3 “tanórás” program keretében a gyerekek kísérleteket végeznek szakképzett tanáraink vezetésével, és megtanulják az ünnepeltet leginkább érdeklő téma és terület alapjait.