merj álmodni

Támogatóink

GRAND INGATLAN

A Grand Ingatlan alapításakor egy olyan ügynökséget kívántunk létrehozni, amelyben az eladók és vevők egyaránt kitűnő partnerre találnak és amelyre szívesen bízzák ingatlan kérdésüket.

Ügyfeleink a Grand Ingatlan minden munkatársától elvárhatják, hogy szakterületükön maximális felkészültséggel rendelkezzenek. A szakmai hozzáértésen túl legalább olyan fontos, hogy mindannyiuktól korrekt, becsületes, őszinte és empatikus hozzáállást várunk el és pontosan ez az, amire ügyfeleink minden körülmények között számíthatnak tőlünk.

Kapcsolat

Cím: 7623 Pécs, Nagy Lajos király útja 6.

Telefon: (72) 213-127

Email: info@grandingatlan.hu

Tinker LABS

A Tinker Labs egyedülálló STEAM megközelítést kínál, amely magában foglalja a természettudományi, technológiai, mérnöki, művészeti és matematikai kísérleteket, valamint az egyes gyermekek jövőbeli sikereihez szükséges gyakorlati tanulást.

A célunk, hogy egy olyan inspiráló környezetet teremtsünk, ahol a gyerekek a kezüket és az elméjüket egyaránt felhasználva tudnak különböző dolgokat alkothatni és építeni.

A Tinker filozófia:
Játék, szenvedély, tudatos cél.

Kapcsolat

Cím: 7624 Pécs, Petőfi utca 6.

Telefon: +36 30 581 1751

Email: info@tinkerlabs.hu

VESTA HOME

2009-ben alapított családi vállalkozásunk mára az árnyékolástechnika egyik piacvezetője. Sikerünk titka, hogy komplex szolgáltatásban gondolkodunk: szakembereink a helyszín felmérésétől kezdve, az ajánlattételen át a konkrét beszerelésig kísérik a folyamatot. A tökéletes végeredményhez saját varrodánkkal és akár lakberendezői tanácsadással is állunk rendelkezésre.

Külső és belső téren is innovatív megoldásokat kínálunk, hogy a Nap meleget adjon, ne hőséget, pontosan úgy, ahogy fenntarthatóbbá, korszerűbbé és szerethetőbbé teszi az otthont.

Kapcsolat

Cím: 1139 Budapest, Röppentyű utca 65-67. földszint

Telefonszám: +36 1 781 1880

Email: info@vestahome.hu